WP_20150519_18_34_29_Pro.jpg

Lea oli paljon enemmän jäljessä lukukaudessa kuin Kilian ja pohtikin "Kun Kilian lähtee, jäänkö tänne moneksi kuukaudeksi vielä yksin?!?" Sitten hän rauhottui kun muisti että naapurissa lymyilee paljon hyvännäköisiä yliopiskelijapoikia. Mutta häntä ihmetytti myös välillä Kilianin mystinen hiljaisuus ja hidasälyisyys. Mitähän se suunnittelee oikein, hän mietti.

Kunnes..

WP_20150521_16_44_23_Pro.jpg

Koska Kilianin pitäisi pian lähteä yliopistolta, päätin kihlata heidät. Hän melkein kaatui selälleen kivilattialle kun Kilian yhtäkkiä romantiikkatavoitteestaan huolimatta päätti kosia häntä kihloihin (jos et tiennyt, yliopiskelijat voivat pelissä mennä kihloihin vain.) Hänen kurkkuaan kuivasi, kyllähän hän rakasti Kiliania eniten elämässään kuin ketään muuta mutta sitoutuminen kauhistutti häntä.. ajatus siitä mitä tulevaisuudessa isoon sukuun kuulumisesta seurasi..raskaus, jälkikasvua, avioliitto... eikö tämän jälkeen Lea saisi enää tapailla muita, se ei olisi toiveistaan huolimatta reilua Kilianille, eikä enää voi paetakaan, hän järkyttyi - mutta kuitenkin laittoi tekohymyn kasvoilleen ja totesi "Kyllä, kyllä! Haluan!"

WP_20150519_18_21_30_Pro.jpg

Kilian hymyili ja sanoi : "Arvasin että olet valmis sitoutumaan!"  "N-nhiin.." Lea vapisi. Kilian ei arvannut että Lea olisi kovempi pala hänelle kovempi pala purtavaksi kuin aikoinaan Minttu veljelleen Saulille.

WP_20150521_16_49_46_Pro.jpg

Vaikka Kilian oli itsekin romantiikkatavoitteinen, tämä kumma kyllä tuli vihreällä muistolla.. Ehkä hän tiesi että suureen sukuun kuulumisen seurauksena olisi sitoutuminen? Koska hän ei halunnut aiheuttaa pettymystä Saulille eikä muille sisaruksilleen. Hän siis ajatteli, että olisi parempi unohtaa rutinat ja sitoutua Leaan.

WP_20150521_16_53_47_Pro.jpg

Ajatus kihloista ei kuitenkaan lämmittänyt Lean mieltä vaan sai negatiivisen muiston siitä. "Tosin, kun Kilian lähtee, minä kyllä löydän komeita poikia, kunhan Kilian ei saa tästä tietää mitään! En halua tuottaa pettymystä hänelle",Lea mietti itsekseen.

WP_20150521_16_56_47_Pro.jpg

Nyt taidan tietää kuka perii tämän talon, jottei hyvä kämppä menisi myyntiin.. tämä ihan kivan näköinen cheerleader saisi talon, kun Lea lähtee ja luultavasti heitän tänne vaikkapa Rasmus Tervon, kunhan kulutan hänellä ensin vähän elinpäiviä, saanpa paljon muistoja pojalle ennenkuin yliopistoaika koettaa :) Toivottavasti tällä ei ole romantiikkatavoitetta..?

WP_20150519_17_19_55_Pro.jpg

Tämä ammu oli harvinaisen ilkeä? Meinasi tehdä tärytinkepposen Lealle, sitten kun lukitsin ovet hätistettyäni häntä, typerys meni kiusaamaan kotiapulaista..o_o Pitääpä ajaa uudelleen pois, näitä lehmämaskotteja kannattaa välttää, ne ovat oikeita kiusankappaleita ! Tiedän kokemuksesta, koska meni kerran similleni kesken treffien flirttailemaan, ja siitäkös treffikumppani sai sätkyn, vaikka simini torjui jyrkästi flirtin.. keltä nyt tuollainen lehmä veisi jalat alta!

WP_20150519_19_27_57_Pro.jpg

Kilian päätti mennä rauhoittumaan yhteisötontille, koska ärsyttävä lehmä oli rikkonut rauhan. No, hän vaateshoppailun jälkeen päätti mennä tilaamaan kuumaa kahvia..- kunnes näki erään tutun henkilön, tunnistitko edellisen artikkelin perusteella kenet?

WP_20150519_19_28_14_Pro.jpg

No, veljensä Saulin (joka on tosin paljon vanhempi) Ps. älä katso tota vihaista hirveännäköistä jätkää edessä vaan vasemmanpuolimmainen, silmälasipäinen jolla on solmio. :D

Kiliania nolotti nähdä vähän veljensä. No, he olivat nähneet viimeksi kun he olivat molemmat 1.lukuvuonna yliopistolla. Nyt Saulilla on iso perhe ja talo ja käynyt yliopiston. Miksi häntä nolotti? Toinen syy oli se, että romantiikkatavoitteisena Kilian päätti mennä Saulin kihlatun Mintun kanssa suutelemaan lujaa ja siitäkös Saul raivostui.. (Psst, en tehnyt sitä vaan hän meni heti luennon jälkeen itsetahtoisesti kiusaamaan Minttua..) Onneksi heidän välinsä korjautuivat viimeisenä lukuvuodella eli neljännellä, Saul kuitenkin päätti ettei pidä Kilianiin enään koskaan yhteyttä, kuten Minttu. Kilian tosin joutui muuttamaan kämpästä ja siksi hän asuu nyt Lean kanssa.

Kilian päätti mennä varovasti ottamaan juttelukontaktia veljeensä, vaikka oli kuullut että Minttu oli kuollut, joka myös hävetti entistä enemmän hänen tekoaan veljelleen. Hän päätti ettei vielä osoita surujaan tälle..vaan vasta kun on sopiva hetki.

WP_20150519_19_29_43_Pro.jpg

Onneksi Saul heidän 0-asteisesta sukulaissuhteestaan huolimatta tuli juttuun hyvin Kilianin kanssa.. oli outoa nähdä heidät niin kauan aikaa sitten viimeksi !  "Toivottavasti se ei puhu mitään Mintusta", Saul mietti..

Saulin helpotukseksi ei. Hän kuitenkin pyysi vielä että veli ottaisi vielä yhteyttä tähän ennenkuin Saul kuolee vanhuuteen.Kilian suostui ja oli iloinen että heillä oli jälleen vähän enemmän läheisyyttä.


Pahoittelut lyhyt osa.. toinen ilmestyy kuitenkin vielä tällä kuulla ! :)